Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019

"Τέρμα τα γκάζια" η νέα συνεργασία της Baked με την Envirol!


Ο Όμιλος Επιχειρήσεων ENVIROL - ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΡΗΤΗΣ δραστηριοποιείται στον χώρο των υγρών καυσίμων και των λιπαντικών από το 1979. Αποτελείται από 7 ιδιόκτητα πρατήρια υγρών καυσίμων και 1 ιδιόκτητη υπερσύγχρονη μονάδα χονδρικής εμπορίας λιπαντικών, μπαταριών αυτοκινήτου, φωτιστικού πετρελαίου, χημικών και αξεσουάρ αυτοκινήτου στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ηρακλείου.

Η Baked ανέλαβε να σχεδιάσει και να κατασκευάσει τη νέα ιστοσελίδα του Ομίλου, στοχεύοντας στην παροχή νέων δυνατοτήτων και την πλήρη ενημέρωση του καταναλωτή για τις προσφορές, τα νέα και τις νέες θέσεις εργασίας στην εταιρεία. Είναι διαθέσιμη πλέον η online έκδοση της κάρτας ανταμοιβής Reward Card, καθώς και η αποστολή αιτήματος έκδοσης της κάρτας στόλου Business Card. Παράλληλα, στην καινούρια ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε εύκολα το πλησιέστερο Πρατήριο Καυσίμων Envirol στην τοποθεσία σας και να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες του εκάστοτε πρατηρίου.

Ακόμη, η Baked ανέλαβε την εξωστρέφεια και τη διαφημιστική προβολή του Ομίλου στα ψηφιακά μέσα με την παροχή ενός ολοκληρωμένου πακέτου Facebook Ads, Instagram Ads και Google Ads.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Envirol www.envirol.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: