Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

Baked και Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης... νέα συνεργασία με πολλούς καρπούς!


Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2012 και συνιστά μία εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η οποία στοχεύει στην ανάδειξη, την προβολή και την προώθηση των ποιοτικών κρητικών προϊόντων. Αποβλέπει στη σύνδεση του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό και τις υπηρεσίες εστίασης και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι, του ευρύτερου επιχειρησιακού και στρατηγικού σχεδιασμού «Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων» της Περιφέρειας Κρήτης. 

Η Baked ανέλαβε να κατασκευάσει νέα, οικεία και πιο λειτουργική ιστοσελίδα για τον φορέα, ώστε οι επιχειρήσεις και τα κρητικά τους προϊόντα να γίνουν πιο αναγνωρίσιμα και προσιτά στον καταναλωτή. Είναι διαθέσιμη, λοιπόν, η αναζήτηση των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ανά κάθε σήμα (σήματα: Κρήτη, κρητική κουζίνα, κρητικό μπακάλικο και επισκέψιμα οινοποιεία). Παράλληλα, το website εμπεριέχει επιστημονικά άρθρα και παραδοσιακές συνταγές της κρητικής κουζίνας και διασυνδέεται με το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας. Το Κέντρο λειτουργεί στην Αργυρούπολη Ρεθύμνης και πραγματοποιεί ποικίλες δράσεις, οι οποίες επικοινωνούνται κυρίως μέσω της ιστοσελίδας. Τέλος, το προωθητικό πρόγραμμα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης «THE EUROPEAN FOOD MASTERS – TASTE THE AUTHENTIC» είναι ένα βασικό τμήμα του νέου website, το οποίο αποσκοπεί στην ενημέρωση των καταναλωτών στην Ελλάδα και το εξωτερικό για τα πιστοποιημένα Π.Ο.Π., Π.Γ.Ε. και Βιολογικά προϊόντα της Κρήτης. 

Η συνεργασία της Baked με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης ολοκληρώνεται με την παροχή:

• Στρατηγικής εξωστρέφειας
• Facebook Ads
• Instagram Ads
• Twitter Ads
• Youtube Ads

Ενημερωθείτε και γνωρίστε και εσείς τις πιστοποιημένες επιχειρήσεις και τα εξαιρετικά προϊόντα του τόπου μας μέσα από τη νέα ιστοσελίδα και τις Facebook σελίδες της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης και του Προγράμματος "The European Food Masters - Taste the Authentic".

➡ Crete - Land of Values:
www.agrocrete.com
facebook.com/agrocretecom

➡ The European Food Masters - Taste the Authentic:
www.agrocrete.com/efm
https://www.facebook.com/tastetheauthentic

Δεν υπάρχουν σχόλια: