Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

H Βaked κάνει focus σε νέες photography & videography υπηρεσίες!


Έχοντας ήδη μία αξιόλογη εμπειρία σε υπηρεσίες web φωτογράφισης για τις ανάγκες των πελατών της, η Baked, από τα τέλη του 2017, προχώρησε με πιο μεγάλα και αποφασιστικά βήματα στην είσοδο και την καθιέρωσή της στον χώρο της φωτογραφίας και της βιντεογράφισης.

Πιο συγκεκριμένα, επένδυσε σε προσωπικό και εξοπλισμό, αφενός ενισχύοντας το δημιουργικό της τμήμα με την προσθήκη ενός έμπειρου και εξειδικευμένου επαγγελματία βιντεογράφου/ φωτογράφου σε full time συνεργασία και αφετέρου αγοράζοντας εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας (κάμερες, φακούς, αξεσουάρ κ.λπ.). Παράλληλα, διαμόρφωσε εντός των χώρων της εταιρίας ένα ειδικό φωτογραφικό studio για εσωτερικές λήψεις και γυρίσματα τηλεοπτικών spot. Έτσι, η “δημιουργική γραμμή” της εταιρίας πλέον εκτείνεται σε νέα πεδία, αφού εκτός από τον σχεδιασμό στρατηγικής επικοινωνίας και ευφάνταστων concept, μπορεί να προσφέρει άμεσα την υλοποίηση κάθε διαφημιστικής ενέργειας σε οποιοδήποτε επίπεδο (κείμενο, γραφιστικά, web sites, φωτογραφία, βίντεο) και την υποστήριξη οποιασδήποτε συνδυαστικής online/ offline καμπάνιας επικοινωνίας.

Πελάτες της Baked, όπως οι s/m Xαλκιαδάκης, καφές ΔΑΝΔΑΛΗ, ΛΥRARAKIS wines, Κρεαταγορά Λιοντομήτσος, Stuff & Stuff, Φροντιστήρια Πουκαμισάς, Οπτικά Αντωνακάκης και Hacienda Cafe έχουν ήδη αρχίσει να αξιοποιούν τις νέες υπηρεσίες της εταιρίας με πολύ καλά αποτελέσματα. Άλλωστε, τα οφέλη μίας διευρυμένης συνεργασίας είναι ποικίλα, αφού αφορούν την εξοικονόμηση του κόστους, τη μείωση του χρόνου, την ενιαία ταυτότητα διαφημιστικής προβολής και την ευκολότερη δημιουργία πρωτογενούς υλικού επικοινωνίας.

Τέλος, στρατηγική επιλογή της Baked είναι η εδραίωσή της στον χώρο της φωτογραφίας και της βιντεοσκόπησης με την απόκτηση νέων πελατών που θα επωφεληθούν από τις συγκεκριμένες υπηρεσίες της, χωρίς απαραίτητα να χρησιμοποιήσουν τις βασικές λειτουργίες της εταιρίας ως advertising agency.

Photo Portfolio https://www.flickr.com/photos/142805179@N07/albums
Video Portfolio https://www.youtube.com/user/BakedGr

Δεν υπάρχουν σχόλια: