Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

Η Baked βάζει ξανά καλάθι στο 2nd International Basketball Tournament Crete!

Με ιδιαίτερη χαρά στηρίζουμε και φέτος για δεύτερη χρονιά το 2nd International Basketball Tournament Crete σε επίπεδο digital επικοινωνίας. Το μεγαλύτερο αθλητικό τουρνουά μπάσκετ στην Κρήτη είναι γεγονός! Τέσσερις κορυφαίες μπασκετικές ομάδες, πρωταγωνιστές των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων θα συμμετάσχουν και στο φετινό τουρνουά: ο Ολυμπιακός, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Ούνιξ Καζάν και ο Ερυθρός Αστέρας.
Η προώθηση της διοργάνωσης έχει ξεκινήσει εδώ και 15 ημέρες και συνεχίζεται μέχρι την ημέρα της διεξαγωγής του τουρνουά. Κληθήκαμε να σχεδιάσουμε ένα πλάνο ψηφιακής επικοινωνίας, το οποίο πραγματοποιούμε σταδιακά. Επιγραμματικά το πλάνο περιλαμβάνει:
  • Δημιουργία πλάνου και δημιουργικού επικοινωνίας
  • Διαχείριση των social media καναλιών Facebook, Instagram, Twitter & YouTube
  • Δημιουργία ecommerce καμπανιών σε Google Adwords & Facebook Ads
  • Διαχείριση και βελτιστοποίηση του Google Analytics
Ευχόμαστε η προσέλευση του κόσμου να είναι το ίδιο και περισσότερο εντυπωσιακή σε σχέση με την περσινή χρονιά. Η διοργάνωση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τον COSMΟΤΕ TV και θα μεταδοθεί ζωντανά σε τουλάχιστον 4 ευρωπαϊκές χώρες.

Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα και περισσότερες πληροφορίες για το 2nd International Basketball Tournament Crete, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.crete-ibt.com ή τη σελίδα του στο Facebook!

Δεν υπάρχουν σχόλια: