Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Κατασκευή ιστοσελίδας για το Polyclinic Medi Help από την Baked!


Το Polyclinic Medi Help, ένα σύγχρονο ιδιωτικό ιατρικό κέντρο στην καρδιά των Γουβών, μας ανέθεσε την κατασκευή της ιστοσελίδας του με στόχο την παρουσίαση των υπηρεσιών και του άρτια εξειδικευμένου προσωπικού του. Η υψηλής ποιότητας ιατρική περίθαλψη που παρέχει αλλά και η μακροχρόνια εμπειρία που διαθέτει στην αντιμετώπιση της ταξιδιωτικής ασφάλισης ήταν δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά που μας ζητήθηκε να προβληθούν με σκοπό την αναγνώρισή τους από τις ασφαλιστικές εταιρείες που συνεργάζονται ή πρόκειται να συνεργαστούν με το Polyclinic Medi Help.
Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε ένα μοντέρνο website, άκρως λειτουργικό και φιλικό στη χρήση και την προβολή σε κινητά τηλέφωνα και tablets. Κεντρικό ρόλο στην ιστοσελίδα κατέχει το ωράριο λειτουργίας του ιατρικού κέντρου, καθώς λειτουργεί σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα, όπως επίσης και η ποικιλία των ιατρικών τμημάτων που διαθέτει. Μεγάλη έμφαση δόθηκε επίσης στην ιατρική ομάδα που αποτελείται από γνωστούς γιατρούς, αφοσιωμένους στην ιατρική επιστήμη, με μεγάλη φήμη και επαγγελματισμό.
Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα και περισσότερες πληροφορίες για το Polyclinic Medi Help, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του www.polyclinic-medihelp.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: