Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Δημιουργία νέας ιστοσελίδας για την ΚΡΥΣΤΑΛ από την Baked!


Η συνεργασία της Baked με την ΚΡΥΣΤΑΛ, μια εταιρεία εμφιάλωσης και διακίνησης εμφιαλωμένου νερού, ξεκίνησε όταν μας εμπιστεύτηκαν τη δημιουργία της καινούργιας τους ιστοσελίδας. Αναλάβαμε και υλοποιήσαμε το UX, το Design και το Development διαμορφώνοντας μια ιστοσελίδα σχεδιασμένη με τρόπο που να μπορεί ο τελικός χρήστης να απολαμβάνει την περιήγησή του σε αυτή και να ενημερώνεται λεπτομερώς για την εταιρεία, τα προϊόντα και τους τρόπους συνεργασίας μαζί της.

Με στόχο την εμπορική επιτυχία, η νέα ιστοσελίδα εστιάζει στο customer segmentation προτείνοντας στους υποψήφιους πελάτες κατάλληλους για αυτούς τρόπους συνεργασίας με την εταιρεία ΚΡΥΣΤΑΛ. Έχει, επίσης, δημιουργηθεί ένας εύχρηστος μηχανισμός lead generation με τον οποίο μπορούν οι χρήστες να υπολογίσουν την κατανάλωση του νερού τους. Μέσω αυτού, ο δυνητικός πελάτης δίνει το κινητό του και η εταιρεία αναλαμβάνει να επικοινωνήσει μαζί του για να συζητήσουν τις πιο συμφέρουσες επιλογές συνεργασίας βάσει των στοιχείων που έχει συμπληρώσει στη φόρμα.

Για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την ΚΡΥΣΤΑΛ και τα προϊόντα της, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της www.krystal.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: