Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

50 Γουρουνόπουλα Δώρο από τον Λιοντομήτσο!

Λιοντομήτσος 50 Γουρουνόπουλα Δώρο

Μετά από ένα χρόνο αγαστής συνεργασίας, η αλυσίδα καταστημάτων πώλησης και επεξεργασίας κρέατος Λιοντομήτσος, μας ζήτησε μία προωθητική ενέργεια διαρκείας έτσι ώστε να αντεπεξέλθει δυναμικά στο φυσιολογικό "μούδιασμα" της αγορά τους μήνες που προηγούνται πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Έτσι, λαμβάνοντας υπόψιν το συγκεκριμένο brief σχεδιάσαμε μία συνδυαστική below the line ενέργεια για τα 5 καταστήματα Λιοντομήτσος με στόχους:

  • Top of mind awareness για την επικείμενη εορταστική περίοδο
  • Αύξηση του μέσου ποσού ανά απόδειξη
  • Ενίσχυση της πιστότητας πελατών
  • Δημιουργία ροής νέων πελατών
  • Συνολική αύξηση των τζίρων των καταστημάτων

Η υλοποίηση της ενέργειας ξεκίνησε με τη δημιουργία χριστουγεννιάτικης γραφιστικής προσέγγισης, (αφίσες, καρτολίνες και online υλικού) για τη γνωστοποίηση μίας διαδικασίας κλήρωσης για συνολικά 50 γουρουνόπουλα. Η προωθητική ενέργεια τράβηξε αμέσως τα βλέμματα τόσο των πελατών όσο και των περαστικών μιας και η έναρξη έγινε 2 μήνες πριν τα Χριστούγεννα. Η διαδικασία ήταν η εξής: Οι πελάτες κέρδιζαν ανά 10€ αγορών μία συμμετοχή στην κλήρωση μέσω ενός κουπονιού που προμηθευόντουσαν από τα ταμεία των καταστημάτων. Αφού συμπλήρωναν τα στοιχεία τους έριχναν τα κουπόνια στις ειδικές κάλπες που είχαν στηθεί, έχοντας το δικαίωμα ο κάθε πελάτης να συμμετέχει στην κλήρωση όσες φορές ήθελε.

Επιπλέον, για την επικοινωνία αλλά και ευκολότερη μηχανογράφηση των email διευθύνσεων δημιουργήθηκε μία Facebook εφαρμογή στην οποία οι χρήστες αποκτούσαν μία έξτρα συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής.

Από τις 14/12 έως τις 18/12 πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις με συνοδεία κρεάτων στα κάρβουνα και κρασιού με τη συμμετοχή όλης της οικογένειας Λιοντομήτσου. Οι πελάτες ενημερώθηκαν μέσω ανακοινώσεων στο Facebook και η προσέλευση του κόσμου σε όλες τις κληρώσεις ήταν μεγάλη.

Σύμφωνα με την εταιρία οι στόχοι επιτεύχθηκαν σε μεγαλύτερο βαθμό από τον αρχικό υπολογισμό με την ενέργεια να "μετρά" σχεδόν 45.000 κουπόνια!

Kαλά Χριστούγεννα με δωρεάν γουρουνόπουλα από τον Λιοντομήτσο!Τώρα με εφάπαξ αγορές 10€ και πάνω στα καταστήματα Λιοντ...

Posted by Λιοντομήτσος on Tuesday, November 17, 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: