Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

Papaki και Baked... έρωτας με το πρώτο domain!Όταν στις αρχές του 2013 επιτέλους καταλήξαμε στο εταιρικό μας όνομα δεν χρειάστηκε δεύτερη σκέψη για να καταχωρήσουμε το νέο μας domain name στο Papaki αφού "είμαστε εκεί" από το 2009 και γνωρίζαμε πως ήταν η πιο αξιόπιστη λύση για τη... νεοφώτιστη επιχειρηματική μας προσπάθεια.

Από ό,τι όλα δείχνουν η συγκεκριμένη αγάπη μας και προτίμηση τόσο για το Papaki όσο και για την TopHost αποδείχτηκε “καρμική” αφού μετά από ένα χρόνο σχεδόν έμελλε να ξεκινήσει μία συνεργασία με τις αγαπημένες μας και αδερφές μεταξύ τους εταιρίες που ανήκουν στον όμιλο επιχειρήσεων Enartia.

Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία μας αφορά τη δημιουργία και εκτέλεση της διαφημιστικής καμπάνιας σε Facebook (Applications, Ads και FBX) και Twitter.

Στόχοι της συνεργασίας μας είναι:

  • Συσπείρωση των πελατών στα social media
  • Γνωστοποίηση των υπηρεσιών
  • Αύξηση των πωλήσεων

Για τη μέτρηση των παραπάνω στοιχείων χρησιμοποιούμε τόσο τo tracking pixel των Facebook και Twitter όσο και τις μετατροπές ηλεκτρονικού εμπορίου από τα Google Analytics.

Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με την Enartia αφού τόσο η επιχειρηματική φιλοσοφία τους, το εταιρικό τους μοντέλο και, πάνω απ' όλα οι άνθρωποι που την απαρτίζουν ταιριάζουν απόλυτα με του δικό μας εταιρικό αλλά και προσωπικό χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: