Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013

Taratsa Astoria

To concept ήταν έξυπνο και πολύ ελκυστικό: Ένα bar 'n' grill point στην κορυφή της πόλης, στην ταράτσα του ξενοδοχείου Astoria, στο πιο hot σημείο του Ηρακλείου με τη μοναδική θέα.

Το επικοινωνιακό στοίχημα ήταν επίσης πολύ ελκυστικό! Να "μαθευτεί" η ύπαρξη του Taratsa Astoria αποκλειστικά από το Facebook! Εκεί ακριβώς λοιπόν πήραμε τη σκυτάλη εμείς.

Σκεφτήκαμε πως για ένα δυναμικό λανσάρισμα θα ήταν ό,τι πρέπει η δημιουργία ενός βίντεο το οποίο θα προωθούσαμε διαφημιστικά στο Facebook. Εστιάζοντας στη... "μετοχική σύνθεση" του Taratsa Astoria το οποίο απαρτίζεται από γνωστά στην πόλη πρόσωπα δημιουργήσαμε ένα tv script που θα αναδείκνυε με χαρούμενο τρόπο αυτά τα πρόσωπα και, κυρίως, την ιδιαιτερότητα και τη χωροταξική θέση του συγκεκριμένου χώρου.

Στη συνέχεια προχωρήσαμε στην υλοποίηση του spot (σενάριο, pre-production, παραγωγή, post-production) το οποίο επιμελήθηκε εξ ολοκλήρου η Baked σε συνεργασία με τον αγαπημένο μας φωτογράφο Γιάννη Φάη που ανέλαβε τα γυρίσματα για το συγκεκριμένο video και φυσικά με τον άνθρωπο των ειδικών αποστολών Σταύρο Δαματόπουλο. Έτσι, με το δημιουργικό μας υλικό έτοιμο να εμφανιστεί στο Facebook απλά προχωρήσαμε στο δεύτερο στάδιο, το ορθό δηλαδή media planning και media buying που θα μας επέτρεπε με τη μικρότερη δυνατή επένδυση να μας δει το κοινό που πρωταρχικά αλλά και δευτερευόντως μας ενδιέφερε, πράγμα που τελικά πετύχαμε απόλυτα με το βίντεο στο Facebook να συγκεντρώνει σχεδόν 10.000 προβολές!

Τελικά, το όλο project, σε συνδυασμό με την απόλυτη επιτυχία του Taratsa Astoria, έγινε το αγαπημένο μας για το καλοκαίρι του 2013!

Δείτε το backstage video

Δεν υπάρχουν σχόλια: